Gaziantep'te pazar yerinin çatısı çöktü

Gaziantep'te otopark olarak kullanılan eski pazar yerinin çatısı üzerinde biriken kar nedeniyle çöktü. Çatının altında kalan çok sayıda araç hasar gördü.
Ankara Masası
|
24 Ocak 2022, Pazartesi - 12:16
Gaziantep'te pazar yerinin çatısı çöktü

Gaziantep'in Emek Mahallesi İbrahimli Yolu Caddesi'nde otopark olarak kullanılan eski pazar yerinin çatısı çöktü.

Otopark olarak kullanılan pazar yerinde park halinde olan onlarca araç çöken çatının altında kaldı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"Herhangi bir can kaybı yok"

Gaziantep Valisi Davut Gül, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çökmenin yoğun kar yağışı nedeniyle meydana geldiğini söyledi.

Gül, "İlk belirlemelere göre 25-30 araçta hasar var. Şu an tespit ettiğimiz herhangi bir can kaybı yok. Arkadaşlarımız, belediye ekiplerimiz enkazı kaldırıyor. İnşallah 10-15 dakika içinde netleşecek. Büyük geçmiş olsun. Bu arada özellikle kar yükü yüksek olan noktalardaki vatandaşlarımızı da olabildiğince buraların altına girmeme konusunda uyarmak istiyorum." dedi.

"Çalışmalar sürüyor"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da yeni pazar yeri yapıldığını, bu alanın sadece otopark olarak kullanıldığını ifade ederek, "Burada kar nedeniyle araç park edenler olmuş. İlk belirlemelere göre Allah'a şükür altında kimsenin olmadığını biliyoruz, güvenlik kameralarına baktığımız kadarıyla fakat ekip arkadaşlarımız demirleri keserek burayı boşaltmaya çalışıyor." diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1258360/gaziantepte-pazar-yerinin-catisi-coktu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.