Elmadağ ekiplerinin kar mesaisi

Elmadağ Belediyesi, kent genelinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi
Ecem Çetin
|
24 Ocak 2022, Pazartesi - 14:52
Elmadağ ekiplerinin kar mesaisi

Başkent'te iki gündür yağan kar yağışı kent genelinde etkili oldu.  

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Elmadağ Belediyesi ekipleri de bu kapsamda  koordineli bir şekilde hareket ederek ilçenin yüksek yerlerindeki köy ve mahalleler de dahil olmak üzere gerekli çalışmaları yaparak ulaşımda kolaylık sağladı.

Başkan Adem Barış Aşkın, "Gece saatlerinde yoğun kar yağışının etkisini göstermeye başladığı ilk andan buyana, Elmadağ şehir merkezi, Hasanoğlan, Yeşildere bölgelerimizde köy ve grup yollarımız da kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız 24 saat devem etmektedir." ifadelerine yer verdi. 

Başkan Aşkın, "Her mevsimi ayrı güzel olan İlçemizde, araç, ekip ve ekipmanlarımızla hazır olduğumuz için, kapanan yollara müdahale edip, yolların açılmasını sağlayıp, özellikle geceleyin olası buzlanmalarla muhtemel kazalara karşı tuzlama çalışmalarını yaptık. Kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilememesi için elimizdeki tüm olanaklarla gerekli çalışmaları tamamladık." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1258662/elmadag-ekiplerinin-kar-mesaisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.