İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Araçların ilimize girişine izin verilmeyecektir

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İkinci bir duyuruya kadar, Trakya ​istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. " dedi. Yerlikaya, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından AVM'lerin bu akşam itibariyle 19.30’da kapatılacağını açıkladı.
Ecem Çetin
|
24 Ocak 2022, Pazartesi - 16:42
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Araçların ilimize girişine izin verilmeyecektir

İstanbul'da günlerdir devam kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Kenti etkisi altına alan kar, İstanbul'da yağmaya devam ediyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ise akşam saatlerine kar yağışının yoğunlaşacağını bildirdi. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İkinci bir duyuruya kadar; Trakya istikametinden İstanbul  yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur." açıklamasını yaptı 

Ayrıca Yerlikaya, il genelindeki yoğun kar yağışı sebebiyle  AVM'lerin  bu akşam itibarıyla, 19.30’da kapatılacağını bildirdi. 

Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli İstanbullular, İlimizdeki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM'ler bu akşam itibarıyla;19.30’da kapatılacaktır. Hemşehrilerime sabır ve anlayışları için teşekkür ederim"



http://www.ankaramasasi.com/haber/1258893/istanbul-valisi-ali-yerlikaya-araclarin-ilimize-girisine-izin-verilmeyecektir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.