İstanbul'da kar felaketi yaşanırken Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan sitem edildi

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok araç ve yaya yollarda kaldı. Vatandaşlar durumdan yakınırken; İBB Başkanı'nın balıkçıda görüntülendiği iddia edilen anlar, sosyal medyada büyük tepki topladı.
Ankara Masası
|
24 Ocak 2022, Pazartesi - 23:33
İstanbul'da kar felaketi yaşanırken Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan sitem edildi

Tüm yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. 

İstanbul’da da gün boyu etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Mesai saati bitimi nedeniyle araçları ile evine gitmek isteyen vatandaşlar yolda kaldı. 

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ise; balıkçıda bulunduğu iddia edilen görüntüleri sosyal medyaya düştü. Görüntülerin ardından tepki toplayan Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımda İBB bünyesindeki Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nde olduğunu duyurdu. 

İBB Başkanı İmamoğlu, megakentin zor bir akşam geçirdiğini kaydederken; çalışmaların devam ettiğine dikkat çekti. İstanbul'a bir bütün olarak baktıklarını belirten İmamoğlu, "Farklı dili kullanma çabası olanlara şunu söyleyelim: Kesinlikle, 'O kurumun sorumluluğu, bu kurumun sorumluluğu' diye bakmadan ilerliyoruz. Valimizle irtibattayız. Valiliğin ekipleriyle irtibattayız. Gerektiğinde ilçe belediyeleri aradığında, onlarla irtibattayız. Hep birlikte süreci çözeceğiz. Allah kazadan korusun. Can sağlığını tehdide getirecek hiçbir sürece lütfen dahil olmayın" uyarılarında bulundu. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1259256/istanbulda-kar-felaketi-yasanirken-ekrem-imamogluna-sosyal-medyadan-sitem-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.