Ekrem İmamoğlu neden geç açıklama yaptı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, balıkçıya gittiği fotoğrafla ilgili "Açıklama yapmak için neden o kadar beklediniz?" sorusuna "Sosyal medyadan gerekli açıklamaları yaptım zaten. O anda acil kararlar vermemiz gerekiyordu. AKOM'dan gerekli takipleri yaptım ve yapıyorum." sözleriyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
26 Ocak 2022, Çarşamba - 13:53
Ekrem İmamoğlu neden geç açıklama yaptı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kar yağışının ardından kent genelinde yaşananlarla ilgili AKOM'da değerlendirmelerde bulundu.

İmamoğlu, ekiplerin karla mücadelesi sürerken İngiltere Büyükelçisi ile bir balıkçıda akşam yemeği yemesine gelen eleştirilere "Benim yoğun bir gündemde çalışırken böyle yemeğe gitmemin gündeme taşınmasını şaşkınlıkla takip ettiğimi ifade etmek isterim. Bir büyükelçiyle Türkiye'nin en yoğun ilişkide bulunduğu ülkenin temsilcisiyle yenilen bir yemekten bahsediyoruz. Yaklaşık 20-25 gün önce buluşmayı netleştirmiştik. Gizli bir yemek değil bu." diye yanıt verdi.

İmamoğlu'na açıkça soruldu: Tartışma yaratan fotoğrafla ilgili açıklama yapmak için neden o kadar bekledi?

" O anda acil kararlar vermemiz gerekiyordu"

Bir gazeteci ise Ekrem İmamoğlu'na dün bütün gün gündemden düşmeyen fotoğraflarıyla ilgili açıklama yapmak için neden akşama kadar beklediğini sordu.

İBB Başkanı bu soruya şu şekilde yanıt verdi: "Ben sosyal medyadan gerekli açıklamaları yaptım zaten. O anda acil kararlar vermemiz gerekiyordu. AKOM'dan gerekli takipleri yaptım ve yapıyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1261840/ekrem-imamoglu-neden-gec-aciklama-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.