Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sözlerimin muhatabı Sezen Aksu değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim Çamlıca Camii'ndeki sözlerimin muhatabı Sezen Aksu değildir" dedi.
Zeliha Demirci
|
26 Ocak 2022, Çarşamba - 23:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sözlerimin muhatabı Sezen Aksu değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star TV ortak yayınında Ahmed Arpat, Seda Öğretir, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik ve Akademisyen Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın'ın sorularını yanıtladı.

E rdoğan, Sezen Aksu’nun Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen ''Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’esözleriyle ilgili,  "Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir.'' ifadelerini kullanmıştı.

Yayında konu hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, " Benim Çamlıca Camii'ndeki sözlerimin muhatabı Sezen Aksu değildir. Sezen Aksu Türk müziğinin önemli bir ismidir, eyvallah. Diğer taraftan ben ülkenin Cumhurbaşkanı olarak insanımızın hangi inançtan olursa olsun dini değerlerine yani kutsalına laf edilmesine müsaade etmem. Özgürlük kutsallara kötü sıfatlar yakıştırmak değildir." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1262535/cumhurbaskani-erdogan-sozlerimin-muhatabi-sezen-aksu-degildir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.