Berber, kuaför ve güzellik salonları iş başı yaptı

Ankara Masası
|
11 Mayıs 2020, Pazartesi - 14:17
Berber, kuaför ve güzellik salonları iş başı yaptı

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları 50 günlük aranın ardından faaliyetlerine bugün başladı.  

Korona virüsü tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berberler ve kuaförler 50 günlük aranın ardından iş başı yaptı. Kontrollü normalleşme kapsamında açılan berberler ilk müşterilerini almaya başladı. Sabah 09.00 itibariyle açılan berberler randevu usulü gelen ilk müşterilerini tıraş etti.

“Müşterilerimize ve mesleğimize döndüğümüz için gayet mutluyuz”

  Ankara'da berber esnafı olan Cihan Dikme, mesleklerine ve müşterilerine kavuştukları için mutlu olduklarını ifade ederek, evinde kendisini tıraş eden vatandaşların ilginç saç modelleri ile karşılaştıklarını dile getirdi.

Müşterilerin berberlerin açılma tarihini beklediğini dile getiren Dikme, “Genelde randevulu çalışıyorduk. Müşterilerimiz randevu alarak sıra beklemeden saat başı olacak şekilde, 40-50 dakikada tıraşı bitirdikten sonra arada dezenfeksiyon yapıp diğer müşterimizi alarak mesleğimizi icra ediyoruz. Eldivenlerimiz, maskelerimizi takarak, tek kullanımlık havlular ve tek kullanımlık peçeteler kullanıyoruz. Müşterilerimiz de bu bilinçle gönül rahatlığı ile geliyor. Bütün makinelerimizi, makaslarımızı güzelce dezenfekte ediyoruz. Müşterilerimize ve mesleğimize döndüğümüz için gayet mutluyuz. Bu süreçte herhangi bir vakaya rastlamamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu süreç müşterilerimizden uzaklaştırdı bizi”

   Berber Hüseyin Ünal ise, "Çok mutluyuz. Tekrardan dükkanımızı açarak müşterilerimizi gördük. Bu süreç müşterilerimizden uzaklaştırdı bizi. Sohbet edip fazla yakınlaşamıyoruz. Tedbirlerimizi alarak işimize kaldığımız yerden devam ediyoruz" dedi.

  Vatandaşlar ise uzun zamandır tıraş olmayı beklediklerini belirterek, berberlerine kavuştukları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

  Berber, kuaför ve güzellik salonları, müşterilerine randevu sistemiyle 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/12640/berber-kuafor-ve-guzellik-salonlari-is-basi-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.