Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan'dan 'Üçüncü İttifak' açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak istediği iddialarına Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan yanıt geldi. Özcan,"Sn.Genel Başkanımız’ın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır." dedi.
Büşra Bayrak
|
28 Ocak 2022, Cuma - 14:21
Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan'dan 'Üçüncü İttifak' açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşmesinin perde arkasında üçüncü ittifak arayışı olduğu şeklinde iddialar ortaya atılmış ve Davutoğlu’nun, İYİ Parti’yi de yanına alarak Millet İttifakı'ndan bağımsız üçüncü bir ittifak kurmak istediği öne sürülmüştü.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Özcan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

”Son günlerde Sn.Genel Başkanımız’ın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır. Samimiyetle ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkış yönünde ortak bir tavır için çaba sarf edilmektedir. Sn.Genel Başkanlar arasında açık yüreklilikle ve karşılıklı saygıyla yürütülen bu görüşmelerin seyrine dönük olumsuz etki yapabilecek haberlere itibar edilmemesi büyük önem arz etmektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim. Serkan Özcan Gelecek Partisi Sözcüsü”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1266532/gelecek-partisi-sozcusu-ozcandan-ucuncu-ittifak-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.