İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren infaz timi

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde silahla vurularak öldürülen Ece Erken'in eşi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Konuyla ilgili elde edilen bilgilerde olayın kendilerine kod adı Drej olan Ali Y. 'nin 27 yaşındaki yeğeni olarak tanıtan infaz timi tarafından gerçekleştirildiği öne sürüldü.
Ankara Masası
|
28 Ocak 2022, Cuma - 16:04
İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren infaz timi

Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, şoförü Murat Bilmez ise yaralandı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can B. ve Gökhan K. olduğu öğrenilirken, Ali Y., Kadir Y., Seccad Y., Serkan D.'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

"Ağabeyli tehdit"

Sabah'ta yer alan habere göre, aralarında yaşanan anlaşmazlık sonrası Gökhan K. kendisini, "O zaman ağabeylerimi gönderirim" dediğini kaydetti.

Bu konuşmaların ardından hakkında gözaltı kararı bulunan kişilerden Seccad Y.' nin de kendisini araştırdığını söyleyen Suphi M. kendisini Ali Y.'nin (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Y.'nin çağırmasıyla Mahmutyazıcıoğlu ile kafeye gittiklerini söyledi.

Yapılan görüşmede 65 bin liraya anlaştıklarını söyleyen Suphi M., Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine yazılı bir belge olmadan parayı vermemesini söylediğini ifade etti.

Kan kaybından hayatını kaybetti

Bunun üzerine Seccad Y.'nin Mahmutyazıcıoğlu'nu arayarak tartıştıklarını söyledi. Suphi M., Gökhan K. da kendisini aradığını belirterek, ona da Mahmutyazıcıoğlu'ndan alması gerektiğini söylediğini ifade etti. Sonrasında tartışma yaşandı.

Kasığından vurulan Mahmutyazıcıoğlu, kurşunun atardamara isabet etmesi üzerine olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetti. Olayda silahı kullanan ve olay yerine geldiğinde kendisini Drej Ali kod adlı 27 yaşındaki Ali Y. nin yeğeni olarak tanıtan Kadir Y. olduğu belirlendi. Polis ekipleri Ali Y., Kadir Y. Seccad Y. ve Serkan D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1266675/iste-safak-mahmutyazicioglunu-olduren-infaz-timi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.