Adalet Bakanlığında devir teslim töreni!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün yerine getirilen Bekir Bozdağ, bakanlıktaki törenle görevini devraldı. Bozdağ, "Bu bayrak değişimi, herkesle istişare içerisinde daha iyi yapmaya çalışacağız. Sayın Bakanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Rehberimiz hukuk olacak" ifadelerini kullandı
Zeliha Demirci
|
29 Ocak 2022, Cumartesi - 15:02
Adalet Bakanlığında devir teslim töreni!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete'de bugün yayımlanan kararla birlikte görevinden affını isteyen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yerine eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir kez daha bu göreve getirildi. Bozdağ, bugün öğlen saatlerinde Adalet Bakanlığında gerçekleştirilen töreninin ardından görevini devraldı.

Herkesle istişare içinde olacaklarını belirten Bakan Bozdağ, "Sayın Bakanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Milletimize ve ülkemize hizmet etme şansına sahip olduğum için onur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Sayın bakanımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu bir bayrak değişimi. Rabbim güç verdiği müddetçe herkesle istişare içinde daha iyisini doğrusunu milletimiz ve ülkemiz adına yolumuza devam edeceğiz. Ülkemiz adalet alanında da daha iyi olacaktır" dedi.

Eski  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise Bozdağ'a görevinde başarılar dileyerek, "Görevi 4,5 yıl önce devraldığım sayın Bakanımıza bugün görevi yeniden devrediyorum. Kendisine Allah'tan muvaffakiyetler dilerim. Bu süreçte vermiş olduğu tüm destekler için sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Elbette ki her makam gelip geçici. Asıl olan bu milletin bir ferdi olmak. AK Parti hükümetleri, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde adalet alanında çok önemli icraatlar yaptı. Bu süreçte fedakarca çalışan tüm adliye emekçilerine teşekkür ediyorum. Bu işte son derece tecrübeli olan bakanımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1268356/adalet-bakanliginda-devir-teslim-toreni
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.