Zafer Şahin İmamoğlu'nun balıkçı ziyaretine ilişkin bilinmeyen detayı paylaştı

Gazeteci Zafer Şahin, kar yağdığı gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz büyükelçiyle yediği yemeğin 25 gün öncesinden ayarlandığı açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını, 2 saat öncesinden rezervasyon yapıldığını söyledi.
Ankara Masası
|
01 Şubat 2022, Salı - 13:54
Zafer Şahin İmamoğlu'nun balıkçı ziyaretine ilişkin bilinmeyen detayı paylaştı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu Gazeteci-Yazar Zafer Şahin oldu.

Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu programda sosyal medya tartışmalarına değinen Şahin "Bizim siyasetçilerin çoğu 60 yaş üstü olduğu için genç danışmanları siyasetin sosyal medyadan döndüğüne inandırıyorlar." dedi.

Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yaptığı trol hesaplar açıklamasını da doğru bulmadığını, genel başkanlık düzeyine yakışmadığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun otel odasındaki fotoğrafının yayılması kime yaradı?

Kemal Kılıçdaroğlu'na otel odasında çekilmiş fotoğrafıyla operasyon çekildiği iddialarına ilişkin ise Şahin, şunları söyledi;

Kemal Kılıçdaroğlu halkçılık edebiyatı yaparken 80-90 bin liralık otel odasından video çekmesi doğru mu. Bu perhiz bu ne lahana turşusu. Muhalefet korkunç bir tablo çiziyor.

O fotoğrafı paylaşanlar Kemal Kılıçdaroğlu’na operasyon çekti deniliyor. Tartışmanın nedeni bu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu fotoğrafının yayılması kime yaradı, Kılıçdaroğlu’yla cumhurbaşkanı adayı yarışı içinde olanlara yaradı.

"Ekrem İmamoğlu, İngiliz elçiyi bekledi"

Şahin, İstanbul'da kar yağışının hayatı felç ettiği gün Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz büyükelçiyle yemek yemesine ilişkin bilenmeyen bir bilgiyi paylaştı.

İmamoğlu cephesinden gelen, yemeğin 25 gün önceden ayarlandığı açıklamasının doğruyu yansıtmadığını belirten Zafer Şahin, balıkçıya 2 saat önce rezervasyon yapıldığını açıkladı. Şahin, İngiliz elçinin değil, İmamoğlu'nun onu balıkçıda beklediğini sözlerine ekledi.

"Kabine'de bir değişiklik olacağını düşünüyorum"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün görevinden istifasına ilişkin çıkan haberlerle ilgili de konuşan Şahin "Abdulhamit Gül’ün istifasını MOBESE görüntülerinin ortaya çıkmasıyla alakası yok. Gül daha önce görevini bırakmak istediğini iletmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam sinyalini verdi. Yakın zamanda Kabine’de bir değişiklik olacağını düşünüyorum." dedi.

"Açıklamalar samimi değil"

Şahin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Demokrasinin yolu Diyarbakır geçer" sözüne Millet İttfakı’ndan gelen tepkilerin samimi olmadığını söylerken "Kimse rahatsız değil. İYİ Parti’den gelen rahatsızız açıklamaları samimi değil. Devlet Bahçeli’nin dışında gelen tepkileri samimi bulmuyorum." diye konuştu.

"Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması için konumlanmış durumdalar"

Şahin, Kılıçdaroğlu'nun adaylık sürecine ilişkin ise CHP’ye yakın yazarların, İYİ Parti'nin, İYİ Parti'ye yakın yazarların Kılıçdaroğlu’nun aday olmaması için konumlanmış durumda olduğunu izlenimi verdiğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1272390/zafer-sahin-imamoglunun-balikci-ziyaretine-iliskin-bilinmeyen-detayi-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.