Ankara'da feci kaza!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir tırın kontrolünden çıkarak, orta refüje çıkması sonucu bir kişi yaralandı.
Ecem Çetin
|
02 Şubat 2022, Çarşamba - 17:02
Ankara'da feci kaza!

Kaza, Ankara'nın Etimesgut ilçesi Etiler Caddesi’nde  meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen  06 DVY 45 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda refüje çıktı. 

Sürücü,çarpmanın etkisiyle tırın ön camına kafasını çarptıktan sonra bilincini kaybetti. Bilincini kaybeden sürücüye ilk yardım çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Olayın tanığı Sinan Kaya, şoförün daha büyük bir kazayı engellediğini belirterek, "Kırmızı ışıktan beraber geçtik, tır önümüzdeydi ve solumuzda da yeşil renkli bir araç vardı. Aniden sola vurdu arabasını. Tahminime göre araç içerisinde kalp krizi geçirdi. İndik hemen arabalarımızdan. Yanımızdaki yeşil aracın sahibi yukarı çıkıp dilini içeriye çekmiş şoföre yardım etti. Şoförde bence yılların tecrübesi vardı çünkü yüz metre ileride kırmızı ışık vardı orada çok büyük bir kaza olabilirdi. Allah yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

İlk müdahalenin çevredeki insanlar tarafından yapıldığına dikkat çeken market çalışanı Sinan Yağcı, "Ağacın yıkıldığını gördüm ve dışarı koştum. Şoförün bariyerlere girdiğini ve ağacın yıkıldığını gördüm. Çevredeki araçlar dörtlülerini yakıp durdular ve şoförü içeriden çıkardılar. Şoför kalp krizi geçirmiş galiba. Kalp masajı yapıldıktan sonra hastaneye götürdüler" şeklinde konuştu

http://www.ankaramasasi.com/haber/1275374/ankarada-feci-kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.