Gölbaşı Belediyesinin 2022 yılı ücretleri belli oldu!

Gölbaşı Belediyesi 2022 yılı çalışan en düşük net ücretin 5.055 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
Ecem Çetin
|
04 Şubat 2022, Cuma - 13:45
 Gölbaşı Belediyesinin 2022 yılı ücretleri belli oldu!

Gölbaşı Belediyesinin 2022 yılı ücretleri açıklandı.

2022 yılı ücretlerini açıklayan Başkan Şimşek, 2022 yılı Ocak ayı itibarı ile Gölbaşı Belediyesi’ndeki emekçi çalışma arkadaşlarının alacağı en düşük net ücretin 5.055 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek," Bekar, düz personel, yemek ve yakacak dahil, sendika kesintisi yapılmış olarak belediyedeki çalışma arkadaşlarımızın eline geçecek olan maaş miktarı 5.055 TL olacak "  ifadelerini kullandı. 

Başkan Şimşek, düz personel, yemek ve yakacak yardımı, her aya tekâmül eden ortalama ikramiye tutarı, bayram harçlığı dahil sendika kesintisi sonrası ele geçen maaş ortalaması tutarının ise 5.416 TL olacağını ifade ederek, bu ücretlere dâhil olmayan teknik personel farkları (usta, ustabaşı, şef, amir, şoför, teknisyen, tekniker, mühendis),çocuk yardımları ve öğrenim ödemelerinin personelin durumuna göre yapılacağını söyledi.

Ücretlerin işçilerin lehine olmasındaki katkıları nedeniyle BELLAS Genel Müdürü Ali İhsan Tunç’a teşekkür eden Başkan Şimşek "Vatandaşımıza hizmet için gerektiğinde 7 gün 24 saat mesai yapan emekçi kardeşlerimizin daima yanındayız. Onları asla ezdirmeyeceğiz, çalışanlarımıza sahip çıkacağız. Yaptığımız ücret düzenlemesi de bunun göstergesidir. Belediye Başkanı olarak, bugün verdiğimiz bir sözü daha tutuyor olmanın mutluluğu içindeyim" açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1281031/golbasi-belediyesinin-2022-yili-ucretleri-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.