Minibüsün içinden yola fırladı

Bahçelievler Basın Ekspres yolunda,yolcu indiren minibüse, arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada kucağında 1.5 yaşındaki çocuğu olan kadın, yola fırlayarak bariyerlerin arkasına düştü.
IHA-20200902AW104424
|
02 Eylül 2020, Çarşamba - 11:26
Minibüsün içinden yola fırladı
Kaza Basın Ekspres yolu üzerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre; 34 M 2575 plakalı minibüs yolda yolcu indirdi. Yolcuyu indirdikten sonra kapıları kapatıp hareket etmeye çalışan minibüse arkadan gelen 06 CCM 939 plakalı otomobil çarptı.
Çarpmanın etkisiyle minibüsün içerisinde bulunan yolcular savrulmaya başladı. O yolculardan olan H.N. isimli kadın minibüsün açılan kapasından yola fırladı. Bariyerlerin arasına düşen kadın ağır yaralandı. Kaza sırasında kadının kucağındaki 1.5 yaşındaki çocuk ise minibüsün içine düştü.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kadın ve çocuğa ilk müdahale kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer yolculardan geldi.
Vatandaşlar kadına yardım ederken olay yerinde bulunan bir başka kadın ise korkan ve ağlayan çocuğu sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti. Talihsiz kadın ve çocuğu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
(İHA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/128267/minibusun-icinden-yola-firladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.