HDP'li Hüda Kaya'nın koronavirüse yakalanan Erdoğan hakkındaki paylaşımına tepki yağdı

HDP Milletvekili Hüda Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın koronavirüse yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden "Dilerim geçmiş olmasın" sözlerini kullandı. Kaya, gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.
Ankara Masası
|
06 Şubat 2022, Pazar - 22:26
HDP'li Hüda Kaya'nın koronavirüse yakalanan Erdoğan hakkındaki paylaşımına tepki yağdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 'geçmiş olsun' mesajları sürerken; Erdoğan ve eşine yönelik çirkin paylaşımlarda bulunanlara yönelik soruşturma başlatıldı.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla tepkiye neden oldu. Hüda Kaya, Cumhurbaşkanı'nın ismini vermeden "Dilerim geçmiş olmaz." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Paylaşımı sildi

HDP'li Kaya'nın bu paylaşımına tepki yağarken Kaya, paylaşımını kaldırdı.

Tweetini silen Kaya, bir paylaşımda daha bulunarak; "Değer verdiğim insanların hatırına twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım." açıklaması yaptı.

Ömer Çelik tepki gösterdi

Hüda Kaya'nın paylaşımından sonra AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter hesabından yapılan paylaşıma tepki gösterdi. Çelik şunları söyledi:

"Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sn. Cumhurbaşkanımızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz. Masum insanları öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu."

"En temel insani değerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir şahsiyetsizliktir bu. Buna karşı hukuki ve siyasi en kararlı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1287091/hdpli-huda-kayanin-koronaviruse-yakalanan-erdogan-hakkindaki-paylasimina-tepki-yagdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.