Meral Akşener'den dikkat çeken aday çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun veya göstereceği bir isim adaylığına itiraz etmeyeceğini ifade ettiği iddia edildi.
Ankara Masası
|
10 Şubat 2022, Perşembe - 09:10
Meral Akşener'den dikkat çeken aday çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik "Biz erken seçim istiyoruz. Hem de hemen. Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın, onu sandıkta göndereyim" sözlerine ilişkin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamaları dikkat çekti.

Adayı Kılıçdaroğlu'na bıraktı

Cumhuriyet’in aktardığı bilgiye göre “Kılıçdaroğlu, adaylığa bir adım daha yaklaştı.” Akşener’in de “Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığına itiraz etmeyeceği” öğrenildi. Akşener’in de bu konuda kararı “CHP’ye bıraktığı, gerek Kılıçdaroğlu’nun adaylığı gerekse CHP’nin göstereceği bir başka isme itiraz etmeyeceğinin” altı çizildi. 

"CHP’ye faturası ağır olur"

Ancak Akşener’in, “Eğer Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedilirse, bunun CHP’ye faturası ağır olur” dediği iddia edildi. İyi Parti kanadı, Akşener’in, “Başbakanlığa adayım” şeklindeki açıklamalarını anımsattı. İyi Parti’nin stratejisini çok önceden kurduğu ve “Akşener’in bu açıklamayla Millet İttifakı’nın önünü açtığı” ifade edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1293161/meral-aksenerden-dikkat-ceken-aday-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
GÖKBÖRÜ
10 Şubat 2022, 10:10
ülke aleyhine yaptığınız her şeyi göz önüne aldığımda, yurt dışından gelen destek ve yurt içinde kurduğunuz ittifaklara bakıldığında sizden abdullah öcalanı tahliye edip cumhurbaşkanı adayı göstermenizi beklerim.. yapılanmanız, hedefleriniz ve hareket tarzınız bunu işaret ediyor çünkü!