AK Partili heyetten Hanım Evleri'ne ziyaret

AK Partili heyet, Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hanım Evlerini ziyaret ederek, kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceledi.
Ecem Çetin
|
10 Şubat 2022, Perşembe - 13:34
AK Partili heyetten Hanım Evleri'ne ziyaret

Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Hanım Evleri  eğitimden spora, kültürden sanata birçok alanda kurslar vermeye devam ediyor. 


Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık, meclis üyeleri ve parti yöneticileri, Hanım Evlerini  ziyaret ederek kursiyerlerin ortaya koyduğu ürünleri detaylıca inceledi.

Her yaştaki kursiyerin, öğrenmenin ve üretmenin heyecanını yaşadığını belirten  Başkan Ertuğrul Çetin , "Kursiyerlerimiz Hanım Evlerimizde üretici hale gelme yönünde önemli beceriler kazanıyor. Kendilerine olan özgüvenlerinin gelişmesi, sosyalleşebilmeleri ve katıldıkları farklı kurslar ile yeni bir takım bilgi ve beceriler kazanıyor. Ayrıca kazandıkları becerilerle ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri satarak aile ekonomilerine de destek oluyorlar. Hanım Evlerimizdeki kursiyerlerimizin gayretli çalışmalarını tebrik ediyorum" dedi.

Kursiyerlerin yaptığı el işlemelerinin her birinde ayrı bir emek, ayrı bir sanat olduğunu belirten Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, misafirperverliklerinden dolayı hanımlara teşekkür ederken böyle önemli bir hizmeti Pursaklar halkına sunduğu için Başkan Ertuğrul Çetin'i tebrik etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1293749/ak-partili-heyetten-hanim-evlerine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.