Ankara'da feci kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına ambulans çarptı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde hastaneden çıkarak yolun karşısına geçmeye çalışan kadına ambulans çarptı. Kadın, hastanede tedavi altına alındı.
Ecem Çetin
|
10 Şubat 2022, Perşembe - 16:14
Ankara'da feci kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına ambulans çarptı

Kaza, Ankara'nın Altındağ ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, hastaneye vaka bıraktıktan sonra istasyona doğru seyir halinde olan 06 FY 5439 plakalı ambulans, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden çıkıp karşı caddedeki eczaneye gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından bölgeye sevk edilen başka ambulansla Hacettepe Üniversitesi Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Kadının yanında bulunan yakını ve beraberlerindeki bir çocuk kontrol amaçlı müşahede altına alındı. 

Kazada yaralanan kadının akrabası, hastaneden eczaneye doğru giderken yengesine ambulans çarptığını belirterek, "Hastaneden geliyorduk, yengem çocuğunu gösterdi. Karşıdaki eczaneye geçerken ambulans çarptı. Ambulansın nasıl çarptığını tam göremedim. Ambulans yarım saattir gelmedi, bekliyoruz" diye konuştu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

http://www.ankaramasasi.com/haber/1294535/ankarada-feci-kaza-yolun-karsisina-gecmeye-calisan-kadina-ambulans-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.