Etimesgutlu kursiyerlerin el emekleri sergide görücüye çıktı

Etimesgut Belediyesi tarafından hizmete sunulan etiSEM merkezinde eğitim gören kadınların ve eğitmenlerin kendi elleriyle tasarladıkları ürünler "Farklılıkların Birlikteliği" sergisinde Etimesgutlularla buluştu.
Ecem Çetin
|
13 Şubat 2022, Pazar - 14:07
Etimesgutlu kursiyerlerin el emekleri sergide görücüye çıktı

Etimesgut Belediyesi tarafından hayata geçirilen etiSEM Güzelkent Aile Yaşam Eğitim ve Spor Merkezi'nde görev alan eğitmenlerin ve burada eğitim alan kursiyerlerin kendi elleriyle yaptığı  ürünler  "Farklılıkların Birlikteliği"  sergisinde görücüye çıktı. 

Metromall AVM'de düzenlenen sergide yağlı boya resim, karakalem, lefkara, ahşap boyama, çeyiz ürünleri hazırlama, kurdele nakışsı, takı tasarımı, deri eve giyim aksesuarları hazırlama,3 boyutlu kağıt rölyef kurslarına katılan kursiyer ve eğitmenlerin çalışmaları yer alıyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'nin Etimesgut halkına meslek ve beceri eğitimi sunduğunu belirterek, "14 etiSEM birimimizde 60 bine yakın insanımıza  ücretsiz eğitim verdik. Sadece bu yıl 7 bine yakın hemşehrimiz kurslarımıza katılıyor, hem kendini geliştiriyor hemze yeni arkadaşlıklar kazanıyorlar. Kurslarımız aynı zamanda özellikle emeklilerimiz ve ev hanımlarımız için iyi bir terapi oluyor" ifadelerini kullandı  

Daha sonra kursiyerlerle birlikte sergiyi gezen Demirel, kursiyerleri de tebrik ederek "Hepsinin emeğine, yüreğine sağlık. Birbirinden güzel çalışmalar ortaya çıkarmışlar" şeklinde konuştu. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1302163/etimesgutlu-kursiyerlerin-el-emekleri-sergide-gorucuye-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.