Adnan Beker'le Fatih Ünal arasında BELPA tartışması

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker ile ABB Meclisi ​Başkanvekili Fatih Ünal arasında sosyal medyada BELPA Buz Pateni Tesisi tartışması yaşandı.
Ankara Masası
|
14 Şubat 2022, Pazartesi - 11:39
Adnan Beker'le Fatih Ünal arasında BELPA tartışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) BELPA Buz Pateni Tesisi'nde kısmi tadilat gerçekleştirilerek hizmete açıldı.

Tesisi 17 Kasım 2020 tarihinde Spor İl Müdürlüğü'nden devralan Büyükşehir Belediyesinin gerekli çalışmaları yapmadığı için tesiste büyük zarar oluştuğu iddia edilirken, Büyükşehir cephesinden devir alındığı dönemde tesisin kullanılmaz halde olduğu açıklamaları geldi.

Büyükşehir Belediyesi tesis için kapsamlı yenileme ihalesine çıktı ancak 22 Aralık 2021 tarihinde düzenlenen ihale, çeşitli nedenlerden ötürü teklif alınamaması nedeniyle iptal edildi.

Beker ile Ünal arasında karşılık paylaşım

Tesisi ziyarete eden ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker sosyal medya hesabından ABB Meclisi Başkanvekili Fatih Ünal'ı etiketleyerek paylaşımlarda bulundu.

Beker'in paylaşımına Ünal aynı şekilde karşılık verince ikili arasında polemik yaşandı.

İşte karşılık paylaşımlar;

Adnan Beker;

Belpa Genel Müdürümüz Sn. Ramazan Değerli ile birlikte İl Gençlik Spordan devir alınan Belpa Buz Patenimizin harap durumunu yerinde inceledik. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak en kısa zamanda Ankaramız’a yakışır şekilde hizmete açmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Fatih Ünal:

Adnan Başkan, Genel Müdüre sorarmısın... Ankara Büyükşehir Belediye Yetkilisi arkadaşlar 17/11/2020 tarihindeki bu teslim tutanağını okumadan mı imzalamışlar? Yoksa Tesisi teslim aldıktan sonra yanlış kullanmaktan kaynaklı Buz Pateninin motorunu mu yakmışlar? Bir sorarmısın...?!!


Adnan Beker:

Fatih Başkan,
Bak altta ABB tespiti ne diyor:
Soğutma makinelerinin glikol deposu boş, soyunma odaları harap halde; seramik, kapılar, pencereler, boya, sıva/ tesisat berbat durumda, zemin kaplamaları küflenmiş.

Bir yerini kırmızı ile çizerek olmaz o iş.


Fatih Ünal:

Tespitlere bakıyorum eksik anlamda hep tali konulardan bahsediyor ki;
bunlar da,o tarihte 50-100 bin TL'lık masraf ile giderilebilecek işler.
Ancak bu yolu tercih etmeyip Tesisi 15 ay harabe halde bırakmak,tabii olarak başkaca bir çok problemin oluşmasına sebep olmuştur maalesef.

Adnan Beker:

Fatih Başkan,
“O tarihte”demek bile acı bir itiraf. Çünkü;

Ne yazık ki son 1 yılda bile ülkemizde elektrik,doğalgaz,akaryakıt,ham madde ve inşaat malzemesi fiyatları ortalama %125 arttı.

Ama bu zor şartlarda @ankarabbld bahane değil, çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1303016/adnan-bekerle-fatih-unal-arasinda-belpa-tartismasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.