Keçiören Belediyesi 1.300 çocuğu sünnet ettirecek

Keçiören'de bu yıl da toplu sünnet hizmeti devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Geleceğimiz, umudumuz ve ikbalimiz olan çocuklarımıza ücretsiz sünnet hizmeti için ailelerimizden gelen başvuruya göre yaklaşık 1.300 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz." dedi.
aa:text:20200903:22360486
|
03 Eylül 2020, Perşembe - 10:02
Keçiören Belediyesi 1.300 çocuğu sünnet ettirecek

Keçiören Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin "sosyal belediyecilik" anlayışıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen toplu sünnet hizmeti başladı.

Bu kapsamda, belediyenin kurumsal web sitesinde bulunan elektronik "Sünnet Kayıt" sistemi üzerinden müracaatlarını yapan ailelere randevu günü veriliyor.

Koronavirüs nedeniyle günlük ortalama 30 ila 35 çocuk sünnet edilirken, bu hizmetin 3 ay boyunca devam etmesi bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sünnet hizmetinden ihtiyaç sahibi ailelerin faydalandığını belirterek, "Geleceğimiz, umudumuz ve ikbalimiz olan çocuklarımıza ücretsiz sünnet hizmeti için ailelerimizden gelen başvuruya göre yaklaşık 1.300 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Keçiören Belediyesi olarak daima çocuklarımızın yanındayız. Rabbim, sünnet olan her bir çocuğumuzun düğünlerini de görmeyi nasip etsin." dedi.

 Şahsi aracı olmayan ailelere ve sünnet olan çocuklara servis hizmeti sağlandığını belirten Altınok, sünnet olan her çocuğa kıyafet hediye ettiklerini sözlerine ekledi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/130828/kecioren-belediyesi-1300-cocugu-sunnet-ettirecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.