Kabaktepe: Bu Pazar seçim olsa İstanbul'u alırız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe " 2023 seçimlerini de 2024'ü de kazanacağız" dedi.
Ankara Masası
|
16 Şubat 2022, Çarşamba - 16:08
Kabaktepe: Bu Pazar seçim olsa İstanbul'u alırız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Ankara Masası canlı yayınında Fatih Atik'in sorularını cevapladı.

Kabaktepe, hizmet ve eser belediyeciliğinin hala Türk halkı nezdinde geçerli olduğunun altını çizdi.   

"AK Parti olarak ulaşım alt yapısını yenilemeseydik İstanbul trafikğinde geçirilecek süre ne olurdu?" diye soran Kabaktepe, "Hizmet etmesem de kazanırım diye bir şey olamayacağını vurguladı. Kabaktepe, "Türk halkı bunun hesabını sorar" dedi.

Kabaktepe, Fatih Atik'in sorusu üzerine, "Bu pazar seçim olsa İstanbul'da AK  Parti kazanır. 2023'te de kazanır, 2024'te de kazanır" ifadelerini kullandı.

" 2023 büyük zafer, 2024 büyükşehir zaferinde sorunumuz yok"

Osman Nuri Kabaktepe şunları dile getirdi:

"Bu pazar seçim olsa, AK Parti İstanbul'u kazanır. 2023'te de kazanacak, 2024'te de kazanacak. Bunda benim bir şüphem yok. Bu dediğimden sonuç çıktığında, yok efendim bizde yaptık kazandık. Yerel yönetimlerde kendi kendine erken seçim ya önce seçim öyle bir derdimiz de yok gündemimiz de yok. 2023 temelli baktığımızda da, bugün seçim olsa İstanbul'da Ak Parti kazanacak, kazanır. 2024 açısından da hiçbir sorun görmüyoruz. O günde kazanır kazanacağız. 2023 büyük zafer, 2024 büyükşehir zaferinde sorunumuz yok İstanbul'da. Çünkü, İstanbul açısından baktığımızda, CHP'nin yönetim tarzını insanlarımız gördü. 2.5 yıllık bir demo var. Buradan nasıl yönetebileceğinizi kestirebilirsiniz. Kentin temel sorunlarıyla ilgili adım atmayan, kentin temel sorunları ile ilgili atılmış adımları devam ettiremeyen, kentin büyük meseleleriyle alakalı çevre sorunları dahil olmak üzere temel atma aşamasına gelmiş projeleri iptal eden ve yapamadıklarını da mazeret üreterek örtmeye çalışan bir yönetim tarzı ve anlayışı var. Vatandaşımız şunu söylüyor, denedik ama olmadı, her şey güzel güzel olmadı ama her şey rayına girecek diyor. AK Parti'ye yeniden yönetimi teslim ederek, her şey rayına girmiş oluyor 2024 . 2023'te ise, 20 yıldır verdiği güveni tekrar verecek, sağlayacak. Hiç şüphemiz yok, bunu siyaset hamaset gereği söylediğimizi zannediyor bazı muhalefet temsilcileri. Her açıdan bunu konuşmaya hazırız. Erken erken, geç geç tartışması da anlamsız artık. 2023 haziran ayına 15 ay kalmış. Bir seçim hazırlığı açısından 15 ay erken demek istiyorsanız erkendir zaten. İstanbul'un 70 bin sokağı var. 70 bin sokağına tüm siyasi partiler girip te çalışma yapacaksa tamam erken. 15 ay boyunca buyursunlar bunu yapsınlar."

Kabaktepe, kentin temel sorunlarıyla ilgili adım atamayan, kentin temel sorunlarıyla ilgili başlatılan projelerin devamını getiremeyen bir belediye olduğunu söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1308775/kabaktepe-bu-pazar-secim-olsa-istanbulu-aliriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.