Fenerbahçe'nin konuğu Slavia Prag

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında bugün Çekya ekibi Slavia Prag'ı konuk edecek. Sarı-lacivertliler, rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyor.
Ankara Masası
|
17 Şubat 2022, Perşembe - 09:39
Fenerbahçe'nin konuğu Slavia Prag

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yoluna Konferans Ligi'nde devam etme hakkı kazanmıştı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan, Türkiye Kupası'na ise veda eden sarı-lacivertli ekip, UEFA organizasyonlarında ilk kez karşılaşacağı rakibini Slavia Prag'ı yenerek taraftarını sevindirmek ve rövanş öncesinde avantaj elde etmek istiyor.

Sarı-lacivertli takımda tedavisine devam edilen İrfan Can Kahveci ile bireysel çalışmalarını sürdüren Luiz Gustavo ve Filip Novak, karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra UEFA listesine dahil edilmeyen Miguel Crespo ile Diego Rossi de takımdaki yerlerini alamayacak.

Elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen ve özel maskeyle çalışmalara başlayan Serdar Dursun ile sakatlığını atlatan yıldız futbolcu Mesut Özil'in ise kadroda yer alması bekleniyor.

Muhtemel 11'ler 

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Min Jae Kim, Szalai, Ferdi, Sosa, Zajc, Mert Hakan, Osayi, Pelkas, Valencia 

Slavia Prag: Mandous, Ousou, Taloverov, Kachraba, Oscar, Holes, Sevcik, Lingr, Schranz, Olayinka, Stanislav Tecl 

Fenerbahçe-Slavia Prag maçı saat kaçta?

Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak. İtalyan hakem Maurizio Mariani'nin yöneteceği karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1309381/fenerbahcenin-konugu-slavia-prag
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.