Tarkan'ın 'Geççek' adlı yeni şarkısı gündem oldu: İşte gelen tepkiler...

Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarından olan ve ‘Megastar’ lakablı Tarkan, yeni şarkısı "Geççek" bugün sevenleri ile buluştu. Kısa sürede sözleriyle dikkat çeken şarkı, sosyal medyanın gündemine oturdu.
Büşra Bayrak
|
18 Şubat 2022, Cuma - 11:00
Tarkan'ın 'Geççek' adlı yeni şarkısı gündem oldu: İşte gelen tepkiler...

Geçtiğimiz haftalarda mega star Tarkan yeni şarkısının çıkacağı tarihi duyurmuştu. Ardından şarkısının adını duyuran Tarkan 'Geççek' isimli şarkısıyla birçok eleştiri almıştı. Bugün yayınlanan Geççek şarkısı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

13 saat önce Tarkan'ın YouTube kanalına yüklenen şarkı  3 milyondan fazla kişi tarafından dinlenirken,  bazı insanlar şarkıyı ve verdiği mesajın çok iyi olduğunu düşünse de bazıları şarkıyı beğenmediklerini ifade etti. 

Şarkıda yer alan, "Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek, hadi yeter artık fena bunaldık, düş babam artık düş yakamızdan..."  sözleri büyük tepkilere neden oldu. 

Birçok insan, şarkıda yer alan  "Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek, hadi yeter artık fena bunaldık, düş babam artık düş yakamızdan..."  
 sözlerinin politik anlamlar taşıdığını düşündüklerini ifade etti. 

Ü nlü pop yıldızının şarkısına farklı tepkiler geldi. 

"Bu toplum bunu kaldıramaz"

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Tarkan’ın “Geççek” şarkısında Melih Gökçek’i iması çıkarırken, “Bu toplum bunu kaldıramaz” dedi.

Hakan, bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:

"Tarkan’ın son şarkısına “Geççek” adını vermesi, pek bir sorun teşkil etmiyor toplumumuz açısından. Hep birlikte idare edebiliriz. Ama Tarkan, her “Geççek” dediğinde... Hepimizin aklına “Melih Gökçek”in gelecek olmasını ne yapacağız? Bu toplum, bunu kaldıramaz Tarkan."

'Yalakadan sanatçı olmaz'

Yeni Akit'in Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı da Tarkan'ın şarkısına imalarda bulunarak,"Pensilvanya'dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!" paylaşımında bulundu. 

 AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise,  muhalefetin içinde bulunduğu durumu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirerek,"  Hiçbir projeleri yok, programları yok. Trolleşmiş bir şarkıcıyla avunuyorlar. Umudu Tarkan olan bir muhalefet, kümes bile yönetemez. Utanmadan devleti yönetmeye talip oluyorlar." paylaşımında bulundu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1312297/tarkanin-geccek-adli-yeni-sarkisi-gundem-oldu-iste-gelen-tepkiler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.