Gökçek: "Biz bunu sabah akşam çalarız"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Tarkan'ın "Geçcek" klibinin AK Parti iktidarına değil Ekrem İmamoğlu'na yönelik olduğunu söyledi.
Büşra Bayrak
|
19 Şubat 2022, Cumartesi - 22:29
Gökçek: "Biz bunu sabah akşam çalarız"

Melih Gökçek, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'n sorularını cevapladı.

Fatih Atik'in "Bu haftayı Tarkan’ın şarkısı domine ediyor. En çok tartışılan konu bu. Siz de tweet attınız bu konuyla ilgili." hatırlatması üzerine, "Güzel müzik yapmış, yiğidi öldüreceksin hakkını teslim edeceksin.  Güzel şarkı, klip yapmış. Ama İstanbul Belediye Başkanı için yapması beni üzdü." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Gökçek, Fatih Atik'in "Onun için yaptığına emin misiniz?" sorusunu da şöyle yanıtladı:

"Kesin! Hatta onun klibi benim Twitter hesabımda var. İmamoğlu için yapmışlar bir seyredin. İmamoğlu için harika bir klip yapmış. Müthiş."

"Geçcek" şarkısının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu görüntüleriyle kurgulnan klibi izlettiren Melih Gökçek, " Tarkan ile ilgili hani söylüyorlar ya hani Tarkan ‘geççek geççek’ diye söylüyor. Kim için söylüyor AK Parti için söylüyor. Yok efendim Sayın Ekrem İmamoğlu için söylüyor. Klip ispat ediyor. Şarkı güzel. Biz bunu sabah akşam çalarız. Daha yeni versiyonları gelir bunun." diye konuştu.

Fatih Atik'in "Bu şarkı çok tepki çekti. İktidara yakın isimler çok sert eleştiriyorlar." şeklindeki sözleri üzerine ise Melih Gökçek, "Ben hiç eleştirmedim. Ben iktidara yapıldığına inanmıyorum. Ben Ekrem’e yapıldığına inanıyorum." görüşünü tekrarladı.

Yayının bu bölümünde Fatih Atik ve Melih Gökçek arasında diyalog şöyle devam etti: 

Fatih Atik: "Ama siz tabi biraz daha farklı yorumluyorsunuz."

Melih Gökçek: "Herkes istediği gibi yorumlar kime ne?"

Fatih Atik: "Meral Akşener ve CHP’de çok büyük destek verdiler bu şarkıya. Toplumda böyle tepkisel bir durum var. Sezen Aksu’da da oldu. Tarkan bu şarkıyı 10 sene önce yapsaydı bu kadar tepki gösterir miydi AK partililer?"

Melih Gökçek: "Niyete göre. Tarkan acaba gerçekten muhalefetin hoşuna gitsin diye mi yaptı bu şarkıyı? Kendi ağzından duymamız lazım. Ağzından tersi çıktı biliyorsunuz. ‘Kovid için yaptım, hiçbir ilgisi yok’dedi. İktidar da bize ait dedi. E bende yaptım, Ekrem’e ait."

Fatih Atik: "Şimdi Tarkan gibi bir sanatçı, hele hele Sezen Aksu’nun tartışması ortadayken bunun bir maliyetinin bir tepki çekeceğini düşünmemesi mümkün mü?"

Melih Gökçek: "Kendi bilir banane."

Fatih Atik: "Bazı gazeteciler AK Parti cephesini bu şarkıyla birleştirecek dediler."

Melih Gökçek: "Teşekkür ederiz birleştirdi işte baksanıza Ekrem’e karşı olduğu ortaya çıktı ondan dolayı birleştirdi."

Fatih Atik: Sizinle ilgili de 2008 seçimlerinde ‘gitçek’ diye sloganlar yapmışlar.

Melih Gökçek: "Yaptılar evet. Ama gitmedi 5 defa geldi."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1314563/gokcek-biz-bunu-sabah-aksam-calariz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.