Temel Karamollaoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin açıklamalar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili "Bizim bu seçimi kazanacağımız bir adayı belirlememiz lazım. O aday Sayın Kılıçdaroğlu olursa o da olur. Ama iyi araştırılması, iyi etüt edilmesi gerekir" dedi.
Ankara Masası
|
25 Şubat 2022, Cuma - 10:50
Temel Karamollaoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin açıklamalar

Muhalefet partileri arasında ittifak görüşmeleri de devam ederken, Cumhurbaşkanı adaylarının kim olacağı merak konusu oldu.

Aday olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adı geçiyor.

Adaylık tartışmalarına ilişkin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, açıklamalarda bulundu.

"İyi araştırılması, iyi etüt edilmesi gerekir"

Temel Karamollaoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "5 partinin lideri desteklerse aday olurum" sözlerinin sorulması üzerine şunları söyledi;

"Bu konuda şimdi bir yorum yapmak doğru olmaz benim yönümden. Yani Sayın Kılıçdaroğlu'nun böyle demesini de garipsemiyorum, doğru buluyorum. Aslında ana muhalefet partisi genel başkanı olarak böyle bir şeyi söylemesi, düşünmesi gayet makul. Ancak biraz önce de ifade ettiğim gibi, hakikaten tereddüt göstermeden bizim bu seçimi kazanacağımız bir adayı belirlememiz lazım. O aday Sayın Kılıçdaroğlu olursa o da olur. Ama iyi araştırılması, iyi etüt edilmesi gerekir."

(BBC)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1324959/temel-karamollaoglundan-kemal-kilicdaroglunun-adayligina-iliskin-aciklamalar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.