Kaya: “Doğrudan doğruya AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan’ı tehdit ediyor”

​Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in mahkeme salonlarından çıkışta “Eğer beni sıkıştırırsanız ben de konuşurum” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üstü örtülü tehdit ettiğini söyledi.
Ankara Masası
|
25 Şubat 2022, Cuma - 16:10
Kaya: “Doğrudan doğruya AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan’ı tehdit ediyor”

Yıldırım Kaya, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Melih Gökçek’in Ankaralıdan aldığı başkanlık yetkisini bir telefonla bırakmasının hesabını millete vermesi gerektiğini vurguladı.

"Halktan aldığın iradeyi Erdoğan’dan gelen telefon ile neden teslim ettin" 

Kaya şöyle dedi:

“Çok açık ve net Melih Gökçek şunun hesabını verecek. 2014’te öyle ya da öyle seçimi kazandın mı? Kazandın. Peki halktan aldığın iradeyi Recep Tayip Erdoğan’dan gelen telefon ile neden teslim ettin kuzu kuzu. Madem kendine güveniyordun. Madem bu konuda AK Parti’nin önemli bir unsurusun niye seni görevden aldılar? Niye seni görevden aldıktan sonra yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı olan sayın Özhaseki’yi aday yaptılar?”

“Doğrudan doğruya Sayın Erdoğan’ı tehdit ediyor”

Yıldırım Kaya, Melih Gökçek’in açıklamalarında “Melih Gökçek AK Parti'den de büyüktür” dediğinin altını çizdi.

Kaya şunları söyledi:

“Aday yaptıklarında gitmişsin ona hizmet etmişsin, kazanması için önerilerde bulunmuşsun. Ama şimdi diyorsun ki Sayın Mansur Yavaş seçimi kazanmadı AK Parti seçimi kaybetti. Yani şunu demek istiyor. Melih Gökçek AK Parti'den de büyüktür. Bu lafı söyleyebilmek için önce AK Parti Genel Başkanından gelen talimata direnmesi gerekiyordu bir. İki eğer ondan büyüksen niye oradan ayrılmıyorsun? Niye mahkeme salonlarından çıktığında örtülü tehditler savuruyorsun. Eğer beni sıkıştırırsanız bende konuşurum diyorsun.

Fatih Atik; öyle mi diyor?

Yıldırım Kaya; öyle diyor. Burada İfadeleri var.

Fatih Atik; Kimi tehdit ediyor? Ak Partiyi mi tehdit diyor? Doğrudan tehdit mi ediyor?

Yıldırım Kaya; Doğrudan doğruya AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit ediyor. Şimdi uzun olur diye söylemiyorum bu kitapta var."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1325607/kaya-dogrudan-dogruya-ak-parti-genel-baskani-sayin-erdogani-tehdit-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.