Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti Stratejik yatırım için arsa tahsis edildi

Ankara Masası
|
13 Mayıs 2020, Çarşamba - 10:16
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti  Stratejik yatırım için arsa tahsis edildi

Kırıkkale’de Bomba Üretim ve Dolum Tesisi için yer tahsisi yapıldı

Kırıkkale Valiliği, Bomba Gövde Üretim ve Dolum Tesisi kurulumu için arsa tahsisinin yapıldığını bildirdi.
Kırıkkale Valiliğince yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Şubat'taki Delice mitinginde tesisin müjdesini verdiği hatırlatıldı.

Valilik, Kırıkkale'nin savunma sanayi merkezi haline getirilmesi yönünde stratejik bir yatırım olan Bomba Gövde Üretim ve Dolum Tesisi kurulumu için özel bir firmaya yer tahsis işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

Valilik sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Şubat 2020 tarihinde ilimizi ziyaretlerinde müjdelediği ve Kırıkkale’nin savunma sanayi merkezi haline getirilmesi yönünde çok stratejik bir yatırım olan Bomba Gövde Üretim ve Dolum Tesisi kurulması için özel bir firmaya yer tahsis işlemleri tamamlandı. Hayırlı olması dileklerimizle” ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Şubat'ta, Kırıkkale'ye F-16, SİHA bomba, gövde üretim ve dolum tesisi kurulacağının müjdesini vermişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/13258/mujdeyi-cumhurbaskani-erdogan-vermisti-stratejik-yatirim-icin-arsa-tahsis-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.