Adnan Beker'le Mehmet Yılmazer arasında 'ilk kim yaptı' tartışması

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer ile ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker arasında 'YKS' ücreti tartışması yaşandı.
Ankara Masası
|
26 Şubat 2022, Cumartesi - 12:00
Adnan Beker'le Mehmet Yılmazer arasında 'ilk kim yaptı' tartışması

Kahramankazan Belediyesi tarafından öğrencilere destek olmak amacıyla ihtiyaç sahibi tüm gençlerin  Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ücretlerinin ödeneceği açıklandı. Belediyeden başvuruların 28 Şubat'tan itibaren başlayacağı bildirildi.

Yılmazer ve Beker tartışması

Öğrencilere yönelik bu desteğin ardından AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehme Yılmazer, "Bak Mansur Yavaş sonra aynısını yapıp ilk biz yapıyoruz diye Bilboardlara asmayasın…" paylaşımında bulundu.

Yılmazer'in bu paylaşımına Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker "YKS ücretini 2 öğretim yılı boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesinden alan öğrenci kardeşlerimiz bu tweetin altına yazarlarsa, Mehmet Bey de ilk kimin bu projeyi başlattığını öğrenebilir" ifadeleriyle karşılık verdi.

Yılmazer'den trol göndermesi

Adnan Beker'in paylaşımının ardından kendisine yönelik bir trol saldırısı olduğunu belirten Yılmaz şu paylaşımlarda bulundu;

Dün Kahramankazan Belediye Başkanımızı tebrik edeyim dedim YKS harç desteği için. Demiş bulundum ki Mansur Yavaş bunu da asma bilboradlara ilk ben yaptım diye. Amanın ne Trol ordusu varmış. Adamlar :Türkiye’de ilk siyasi partiyi CHP kurdu bile dediler

Bütün ilkleri Mansur yapmış bize hiçbir şey kalmamış. Neredeyse CHPyi bile Mansur Yavaş kurdu diyecekler. AK Partimizin yıllardır yaptığı sosyal belediyeciliği taklit ediyorlar. Bir de sanki her şeyin ilkini bunlar yapmış gibi davranıyorlar. Ne garip değil mi?

Trol ordusuna harcanan bu halkın parasının hesabını sormayacağız sanıyorlar. Hiç kusra bakmasınlar hiçbir şey yapmayıp yapmış gibi reklam yaparak bir Mansurverse oluşturuyorlar. Ancak Mansur Evreninin perdesinin kapanmasına çok az kaldı. Hergün halkımız algının farkına varıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1326235/adnan-bekerle-mehmet-yilmazer-arasinda-ilk-kim-yapti-tartismasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.