Trabzonspor-Antalyaspor maçının muhtemel 11’leri belli oldu

Süper Lig’de arayı açan ve şampiyonluğa koşan Trabzonspor gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi.​Bordo mavililer evinde Antalyaspor’u ağırlıyor.
Ankara Masası
|
01 Mart 2022, Salı - 10:47
Trabzonspor-Antalyaspor maçının muhtemel 11’leri belli oldu


Karadeniz temsilcisi Antalyaspor’u devirip yarı finale çıkmak istiyor.

Her iki takımında muhtemel kadroları belli oldu. İşte Trabzonspor-Antalyaspor maçının muhtemel 11’leri …

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bugün Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak. Bordo mavililer Süper Lig’de 66 puan topladı ve en yakın rakibi Konyaspor’a 17 puan  fark attı.

Karadeniz ekibi ligdeki başarısını kupaya da taşımak istiyor.

Trabzonspor 37 yıl sonra çifte mutluluk yaşamak istiyor

Nuri Şahin yönetiminde son 5 maçını kazanan Antalyaspor’u yenerek yarı finale yükselmek isteyen Trabzonspor, 37 yıl sonra çifte mutluluk yaşamayı amaçlıyor.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda kendi sahasında Beypiliç Boluspor’u 1-0 yenerken son 16 turunda deplasmanda Altaş Denizlispor’u 2-1’lik skorla geçmişti.

En son 2019-2020 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nı alan bordo mavililer, geçen yıl ise Başakşehir’i 2-1 yenerek Süper Kupa’yı kazanmıştı. Bu, aynı zamanda Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın kariyerindeki ilk kupası olmuştu.

Karadeniz ekibi ile Antalyaspor, Türkiye Kupası için en son 2013’te Trabzon’da karşı karşıya gelmiş ve 1-0 ile bordo mavililer rakibine üstünlük sağlamıştı.

Trabzonspor- Antalyaspor maçı muhtemel ilk 11'leri

Trabzonspor’un Uğurcan, Serkan, Denswil, Hugo, Puchacz, Berat, Bakasetas, Yunus, Djaniny, Kouassi, Koita 11’iyle sahaya çıkması bekleniyor.

Antalyaspor ise Boffin, Floranus, Naldo, Veysel, Güray, Doğukan, Fernando, Fredy, Hakan, Mehmedi, Adriano 11’i ile mücadele edecek.

Trabzonspor Antalyaspor'a üstünlük sağladı

Trabzonspor ve Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 7 defa karşlaştı. Bordo mavililer 4 , Akdeniz ekibi 2 kez kazanırken 1 maç da berabere bitti. Karadeniz fırtınası bu maçlarda 15, Antalyaspor ise 9 gol atmayı başardı.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’deki tek yenilgisini 2-1’lik skor ile Antalyaspor deplasmanında aldı.

Karadeniz ekibi, ligde çıktığı 27 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1329870/trabzonspor-antalyaspor-macinin-muhtemel-11leri-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.