Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan etkili olan kar yağışıyla ilgili açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) etkili olan kar yağışıyla ilgili “Toplam bin 229 araç, 4 bin 230 personel ile sabaha kadar sorumluluk alanında bulunan tüm cadde ve bulvarlarda kapsamlı tuzlama ve küreme çalışması yaptı” açıklamasında bulundu. ABB Başkanı Yavaş'ta sorumluluk alanlarında olan bölgelerdeki çalışmaların yapıldığını ve sorun olmadığını duyurdu.
Ankara Masası
|
03 Mart 2022, Perşembe - 07:33
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan etkili olan kar yağışıyla ilgili açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi etkili olan kar yağışıyla ilgili açıklama yaptı.

Ankara’da bütün ana arterlerin açık olduğu belirtilen açıklamada, “Dün akşam saatlerinde başlayan ve sabahın ilk ışıklarına dek süren yoğun kar yağışının yaşandığı Başkent'te Ankara Büyükşehir Belediyesi toplam 1229 araç, 4230 personel ile sabaha kadar sorumluluk alanında bulunan tüm cadde ve bulvarlarda kapsamlı tuzlama ve küreme çalışması yaptı.

Mansur Yavaş açıklama yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta sosyal medya hesabından kar yağışıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Yavaş açıklamasında ''Yoğun kar yağışının olduğu Ankara'mızda 1.229 araç, 4.230 mesai arkadaşımızla sabaha kadar çalıştık. Sorumluluk alanımızda bulunan bütün yollar trafiğe açıktır. Evinize, işinize rahatça gidebilirsiniz, görevimizin başındayız.'' ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1332840/ankara-buyuksehir-belediye-baskani-mansur-yavastan-etkili-olan-kar-yagisiyla-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.