Ukrayna büyükelçisi Bodnar, TÜRSAB için boykot çağrısında bulundu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Türkiye Seyahat Acenteları Birliği, (TÜRSAB) başkanını iki yüzlülükle suçlayarak; Ukraynalı seyahat acentalarını TÜRSAB ile çalışmamaya davet etti.
Ankara Masası
|
03 Mart 2022, Perşembe - 22:45
Ukrayna büyükelçisi Bodnar, TÜRSAB için boykot çağrısında bulundu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, TÜRSAB Başkanı'nın Ukrayna ve Rusya'yla görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

TÜRSAB Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya'yı iki yüzlü politika yapmakla suçlayan Bodnar, Ukrayna acentalarına 'TÜRSAB'la çalışmayın' çağrısı yaptı.

Büyükelçi Bodnar'ın açıklaması şu şekilde;

"TÜRSAB Başkanının sabah bizimle, sonrasında ise Rusya BE ile görüşmesi iki yüzlü politikanın göstergesidir. Saldırgan Rusya ile kendini savunan Ukrayna arasında eşittir işaretinin konulması suç ortağı olmak anlamına gelir. Ukrayna seyahat acentalarını @tursaborgtr ile çalışmamaya çağrıyoruz."

TÜRSAB'dan yanıt

TÜRSAB, Ankara Büyükelçisi Bodnar'ın boykot açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt vererek; savaşa karşı olduklarını dile getirdi. 

Turizmciler olarak bölgedeki askeri operasyonların en kısa sürede bitmesini dilediklerini kaydeden TÜRSAB'ın açıklaması şu şekilde;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1334825/ukrayna-buyukelcisi-bodnar-tursab-icin-boykot-cagrisinda-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.