Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'dan Melih Gökçek'e sert tepki

Partisinin 14. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşan Demokrat Parti Genel Başkan Gültekin Uysal, Melih Gökçek'e göndermede bulundu. Uysal, "Ankara'da parsellenmedik yer kalmamış. Bizim genel merkezimize göz dikmiş" dedi.
Ankara Masası
|
06 Mart 2022, Pazar - 16:27
 Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'dan Melih Gökçek'e sert tepki

Demokrat Parti’nin 14. Olağan Büyük Kongresi Ankara Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi. Kongrede, konuşan Genel Başkan Gültekin Uysal, ABB eski başkanı Melih Gökçek'e göndermede bulundu.

"Ankara'da parsellenmedik yer kalmamış. Bizim genel merkezimize göz dikmiş"

Uysal, " Ankara'nın başına gelmiş en kötü şey, bir eski sabık belediye başkanı var biliyorsunuz. Hala konuşuyor. Cemal Bey kendisine zurna gönderdi. Ankara'nın Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketinin mimarı Melih Gökçek, Ankara'da parsellenmedik yer kalmamış. Bizim genel merkezimize göz dikmiş. Gözünüze dursun, dizinize dursun. Adınız adalet her tarafınızdan adaletsizlik akıyor. Adınız AK olsa ne yazar. Adınız AK olacağına alnınız AK olsun. Adaletiniz batsın sizin. Bugün geldiğiniz noktada Türkiye'yi kravatlı bir soygunla su istimal edenler kendi varlıklarını kaçınılmaz bir kadere dönüştürmek için var gücüyle çalışıyorlar. O nedenle değerli dava arkadaşlarım bu kurultayı cemrelerinde düşmesi vesilesiyle bugün havaya, suya, toprağa düştüğü gibi son cemreler düşüyor. Yeniden Türk milleti için uyanış kongresi haline getirmek istedik." şeklinde kaydetti.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz ay Ankara Masası Özel yayınına katılan Melih Gökçek, "Rahmetli Özal, Anavatan Genel Merkezini özel olarak planını ve projesini çizdirip yaptırdı. Hatta bir toplantı salonu vardı, petek tarzındaydı, bal peteği gibiydi. Bir gün aniden yıktılar orayı. Şimdi yok orası biliyorsunuz. Ben hemen feryat ettim o tarihte o zaman Demokrat Parti miydi Anavatan mıydı şimdi hatırlamıyorum ama orda oturan orada iktidarda olan kimse yani sahip olan o. Haber gönderdim yapmayın, yıkmayın burayı. Özal’ın hatırası var. Dediler ki biz yanda büyük bina yapacağız. Arkadaş bir şartla yaparım dedim. Mevcut olan Anavatan Partisi Genel Merkezini ‘Özal Müzesi’ yapalım. Size her türlü yardımı yapayım dedim belediye olarak. Belediye Meclisi’nden karar alacağım, Özal artık millete mal olmuş birisi. Burayı Özel Müzesi yapalım. Yanına da ne istiyorsanız size vereyim dedim. Vermediler arkadaş. Vermiyorsanız ben de vermiyorum dedim, bu kadar basit" demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1345290/demokrat-parti-lideri-gultekin-uysaldan-melih-gokceke-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.