Asfalt Atmak Bu Kadar Mı Zor?

Ankara Masası
|
06 Mart 2020, Cuma - 10:14
Asfalt Atmak Bu Kadar Mı Zor?

Çankaya İlkbahar Mahallesi 621. Sokakta ikamet eden vatandaşlar, Çankaya Belediyesi’ne isyan etti. 2 ay önce yaptığı çalışmadaki kazıları kapatmayan belediye, Mahalleliye mağdur yaşattı. Yerel yöneticilere ulaşmaya çalıştıkları halde cevap alamayan  vatandaşlar, “Belediyeden ne gelen ne giden var! Unutulduk mu?” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.  

Asfalt mağduriyetini yaşayan mahalleli, yağışlı havalarda okula ve işe gidip gelmekte zorluk çektiklerini, yapılmayan yollar nedeniyle araçlarının çamur içerisinde kaldığını belirttiler. Çankaya Belediyesi’ni göreve çağıran çevre sakinleri 2 aydır devam edilen yanlışın düzeltilmesini istediler.

Çankaya Belediyesi ekiplerinin asfaltla imtihanı, bununla sınırlı değil… Şubat ayında, İsmet İnönü Bulvarı’nda gerçekleşen olayda yine bir çukur kapatılmış, fakat asfalt bir gün sonra tekrar çökmüştü. Yoldan geçen bir sürücü aracıyla çukura saplanmış, yaşadıklarını “hızlı gitseydim facia ile sonuçlanabilirdi. Ucuz atlattım, umarım başkalarının başına gelmez” sözleriyle dile getirmişti.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/1349/asfalt-atmak-bu-kadar-mi-zor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.