Musiki Muallim Mektebi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’ı ağırlıyor

Ankara Masası
|
13 Mayıs 2020, Çarşamba - 14:41
Musiki Muallim Mektebi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’ı ağırlıyor

Mamak Belediyesi, Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri programında yarın akşam konuk olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı ağırlayacak.

Mamak Belediyesi, Pazartesi ve Perşembe günleri sosyal medya ve youtube hesaplarından gerçekleştirdiği “Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri” ile birbirinden kıymetli isimleri Mamaklılarla buluşturmaya devam ediyor. 

Ramazan ayında korona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar için hazırlanan online yayın kuşağının yarınki konuğu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Din Musikisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Koca olacak.

 Moderatörlüğünü Serdar Tuncer’in yaptığı ve yaklaşık 2 saat sürecek program, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile Mamak Belediyesinin Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube hesaplarından canlı olarak izlenebilecek.  

   El ele veremesek de gönül gönüleyiz

Ramazan ayı için vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri amacıyla özel programlar hazırladıklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Birbirinden kıymetli konuklarımızla bu Ramazan düzenlediğimiz canlı yayınlarla tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Yarın Musiki Muallim Mektebimiz çok değerli bir konuğu ağırlayacak. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve çok kıymetli Fatih Koca hocamız ile hemşehrilerimizin evine konuk olacağız. Bugün el ele veremesek de gönül gönüleyiz. Ramazan demek; teravih demek, iftar sofralarında buluşmak demektir. Maalesef bunları şu anda gerçekleştiremiyoruz. Sağlığımız ve gelecek güzel günler için sabretmemiz gerekiyor. İnşallah bu süreci hep birlikte dayanışma içinde atlatacağız” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/13507/musiki-muallim-mektebi-cumhurbaskanligi-sozcusu-kalini-agirliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.