Hakan Han Özcan ve Murat Köse'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mamak Belediye Başkanı ve ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptıkları ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.
Ankara Masası
|
08 Mart 2022, Salı - 19:24
Hakan Han Özcan ve Murat Köse'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mamak Belediye Başkanı ve ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ile Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyarette bulundu.

Hakan Han Özcan ve Murat Köse o anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak; Erdoğan'a çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini kaydettiler. 

Özcan'ın ve Köse'nin paylaşımları şu şekilde;

"Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Ankara İl Başkanımız Sn @hakanhanozcan ile birlikte ziyaret ederek #GüzelAnkara'mızla ilgili istişarelerde bulunduk. Rabbim sağlıkla başımızdan eksik etmesin inşaAllah. Milletimizin Hizmetindeyiz"

" Rehberliğinden güç aldığımız Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn.@RTErdogan ‘ı, milletin evinde Grup Başkanvekilimiz, Mamak Bel. Bşk.@MuratKoseMamak ile birlikte ziyaret ederek, çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik. Biz bu Millete ve Başkente aşığız…"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1350728/hakan-han-ozcan-ve-murat-koseden-cumhurbaskani-erdogana-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.