Adnan Beker'den Murat Köse'ye hodri meydan

ABB İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse'ye, "Siz ulaşımda ücretsiz taşımaların yüzde 15'ini karşılatın, gerisini belediye karşılayacak. Hodri meydan!" dedi.
Ecem Çetin
|
10 Mart 2022, Perşembe - 20:27
Adnan Beker'den Murat Köse'ye hodri meydan

Ankara Büyükşehir Belediye Mart Ayı Meclis Toplantısı'nın bugün gerçekleştirilen 3. Oturumu’nda, Ankaralı ulaşım esnafının sıkıntıları konuşuldu.

Meclis'te söz alan ABB İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Murat Köse'nin 'Mansur Yavaş'ın kabilesi' cümlesine tepki göstererek konuşmasına başladı. 

"Burada hiç kimse kabile üyesi değil; Ankara'nın seçtiği Meclis üyesi"

Beker, "AK Parti Grup Başkanı kabile diyor, dere bey diyor. Ağzına geldiği gibi konuşuyor. Önce bir grup başkanında konuşurken başkan olacak. Biz Ankara halkının seçtiği Meclis üyeleriyiz. Burada hiç kimse kabile üyesi değil, dere beyi de değil. Dün bir arkadaşımız da burada diyor ki, 'şurada diyor üç beş kişi' var. Burada herkesi Ankara seçti. Ankara'nın haklarını savunuyor, hizmet ediyor. 'Büyüklenme' demiş, padişahım senden büyük Allah var .Bir gün bu gruplar değişebilir. Bu Ankara halkı sizi 88 yaptı, bizi 11 yaptıysa, bizi de 120 yapar burada. Önce bir kere konuşurken buradaki Meclis üyelerine saygımız olacak" dedi.

" Esnafın ücretsiz taşımalarının karşılatın, geri kalanı belediye karşılayacak"

Ulaşım esnafının sıkıntılarından bahseden Beker, "Ben üç senedir burada bir arkadaşımızın kalbini kırmadım. En çok konuşan arkadaşlarınızdan biri benim. Sayın Başkan önce Ankara'dan haberiniz olacak. Ankara'yı iyi tanıyacaksın. AK Parti'nin grup başkanısın. Sizin Ankara'dan haberiniz yok. Bu esnaf üç yıldır 50 kere kapınızı çaldı. Dertlerini anlattı. Bu esnafın en büyük sıkıntısı nedir biliyor musunuz? Şuan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verdiği ücretsiz yolcu taşımasıdır. Esnafın sırtındaki en büyük yüktür. Esnaf otobüsüne biniyor, mazotunu alıyor. Devletimizin bakanı da diyor ki, şunları şunları bedava taşıyacaksın. Sormuyor ki bu mazot ne kadar? Bu gider ne kadar ? Madem bu kadar içindesiniz esnafın, esnaf arkadaşlar da buraya gelmiş... Siz bu esnafın ücretsiz taşımalarının yüzde 15'ini karşılatın, geri kalan ne yükü varsa bu belediye buraya getirip karşılayacak. Hodri meydan var mısınız?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1355077/adnan-bekerden-murat-koseye-hodri-meydan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.