Yıldız Tilbe'nin tepkisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı üzerinden "Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin ,insan parçalamak nedir ya! Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin" dedi.
Ecem Çetin
|
12 Mart 2022, Cumartesi - 14:14
Yıldız Tilbe'nin tepkisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Ünlü Şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı üzerinden sokak köpekleri ile ilgili yaptığı paylaşım hayvanseverlerden büyük tepki topladı.

Şarkıcının köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 

Şarkıcı paylaşımında, "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp, aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin ,insan parçalamak nedir ya! Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı daha sonra şöyle devam etti: 

"İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur , cezalandırılmalıdır , başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu an o çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum . Sevmek için bir sebep göremiyorum ,İnsanı öldüren hayvan ve insan gruplarından ve kişilerinden , ve kurumlarından nefretler ediyorum Allah herkesin kalbine göre versin verirde ,Hayvan sevmek başka şey , bütün hayvanlar güzeldir , bunlar insan parçalıyor , öyle gezsinler mi? Köpek var köpek var , bunlar canavar, bizim bir köpeğimiz vardı , bütün sokağı korurdu , saldırmak neymiş ,bunlar vahşi , birbirine de insana da kediye de her şeye saldırıyorlar."

"Almanya Fransa İngiltere'de bir tane sokak köpeği 3, beş insana saldırıp öldürsün bakın neler oluyor ,bir hayvanseverin sesi çıkmaz , neden , çünkü haksız yere öldüren insanda hayvanda cezalandırılır, doğrusu budur. Hayvanlar sevilmez mi? sevmeyen insan değildir. Herhangi bir sokak hayvanını kedi olsun köpek kuş olsun öldüren ,zulmeden , rahatsız edenden Allah misli misli hesabını sorsun ,beter etsin. Fakat sokak hayvanları da çocuklara kadınlara insanlara saldırıp öldüremesin. İnsanında hayvanında kötüsünü Köpeklerin saldırıp öldürdüğü ,sakat bıraktığı insanlara acımayanları ,hala katil köpekleri masum finolarmış savunanları kendi vicdanlarına bırakıyorum. Herkes işini yapsa kimse konuşmazdı" 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1358631/yildiz-tilbenin-tepkisi-sosyal-medyayi-ayaga-kaldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.