6 dakikada 1,2 ton et çaldılar

Ankara Masası
|
13 Mayıs 2020, Çarşamba - 17:24
6 dakikada 1,2 ton et çaldılar

Kartal’da hırsızlar kasap dükkanından  bir tondan fazla et çaldı

Ne kuyumcu, ne elektronik eşya… Bu kez hırsızların hedefinde kasap vardı.
İstanbul Kartal'da bir kasap dükkanına giren hırsızlar 6 dakika içinde 80 bin lira değerindeki 1 ton 200 kilogram eti çaldı.

Hafif ticari araçla kasap dükkanına yanaşan ve kapıyı zorla açan hırsızlar, içerideki soğuk hava deposunda bulunan etleri elden ele taşıyarak minibüse yükledi. Dükkanının önünden geçen vatandaşlar ise depoya ürün yerleştirildiğini zannetti. Hırsızların, kapıyı kırıp içeri girdiği ve dükkanı soyduğu anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

“80 bin liralık kaybımız var”
İş yerine geldiklerinde şoka giren kasap dükkanı yetkililerinden Yunus Emre Salman, “Olaydan yaklaşık 1 buçuk saat sonra geldik. Geldiğimizde kapılar açıktı manzara karşısında şoka girdik. Kamera kayıtlarını izlediğimizde 6 kişilik ekip et deposunu boşaltmışlar. Bu hırsızlık olayının bilen kişiler tarafından planlı bir şekilde yapıldığını düşünüyoruz. Bu kesin planlanmış bir şey 1 ton 200 kiloluk etimiz çalındı. 80 bin liralık bir paraya tekabül ediyor. Bu üzücü bir durum biz bu olayı yaşadık İnşallah başkası yaşamaz. Vatandaşlardan görenler var ama vatandaş nereden bilsin, biz sanarak olaya hiç karışmayarak geçip gidiyorlar” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/13615/6-dakikada-12-ton-et-caldilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.