T3 Vakfı İBB protokolünü feshetti “Yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık”

Ankara Masası
|
14 Mayıs 2020, Perşembe - 10:49
T3 Vakfı İBB protokolünü feshetti “Yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık”

T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar, İBB ile aralarındaki protokolün feshedildiğini açıkladı.

T3 Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile arasındaki ortak hizmet protokolünü tek taraflı olarak feshetti. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık” dedi.

Bayraktar’ın İmamoğlu’na yaptığı tekzip çağrıları karşılıksız kalınca ilk açıklama T3 Vakfı’ndan geldi.

Vakfın sosyal medya hesabından "Vakfımıza yönelik iftiralara sessiz kalan, hakikati kamuoyuna duyurmaktan imtina eden İBB ile aramızdaki ortak hizmet protokolünü tek taraflı feshettik.
Bir DENEYAP öğrencimizin bile eğitimini aksatmayacak, gönüllülerimizle Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğumuza devam edeceğiz.” denildi.

T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar da, bunu alıntılayarak paylaşım yaptı.

Bayraktar, “ Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek. Bir gönüllümüzün dahi alın teri heba olmayacak. Milli Teknoloji Hamlesi hedefimizden asla geri dönmeyeceğiz!" ifadesini kullandı.

Bayraktar, İmamoğlu’na tekzip çağrısı yapmıştı
T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Deneyap Teknoloji Atölyelerine ilişkin iş birliği hakkında CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın bağış iddialarının asılsız olduğunu söylemişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Ağbaba'nın asılsız iddialarını  tekzip etmeye davet eden Bayraktar,

"Kimseden bir kuruş bağış, 1 metrekare yer devir veya tahsis almadık. Bilakis ortak hizmetlere emek ve maddi destek verdik, vermeye devam ediyoruz. İBB'de 11 aydır partinizin belediye başkanı var. Deneyap'lar halen İBB'nin 11 kültür merkezinde açık. Bize aktarılan tek kuruş varsa, hukuksuzluk varsa neden hala kapatmadınız? İBB neden bu hizmetlerin reklamını her mecrada yapmaya devam ediyor? Sayın Ekrem İmamoğlu bu şahsın ahlaksız iftiralarını tekzip etmeyecekseniz biz T3 Vakfı olarak iş birliği protokolünü tek taraflı feshedeceğiz. Ücretsiz mekan sağlamaya hazır binlerce gönüllümüz var." şeklinde açıklama yapmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/13753/t3-vakfi-ibb-protokolunu-feshetti-yalan-ve-iftiranin-tarafinda-saf-tutanlarla-yolumuzu-ayirdik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.