İtalyan devleri Eljif Elmas’ın peşinde

Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrası İtalya Serie A ekibi Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, Avrupa devlerinin transfer listesine girdi. Inter ve Milan'ın kadrosuna katmak istediği 22 yaşındaki orta saha için görüşmelerin başladığı iddia edildi. Makedon oyuncunun transferi gerçekleşirse sarı lacivertliler de satıştan pay alacak.
Ankara Masası
|
22 Mart 2022, Salı - 12:43
İtalyan devleri Eljif Elmas’ın peşinde

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Eljif Elmas, artan performansını Napoli'de sürdürdü ve transferin gözdesi haline geldi.

 Inter ve Milan,  Serie A'nın dikkat çeken isimlerinden biri haline dönüşen 22 yaşındaki orta sahayı kıskaca aldı. İtalya'nın dev kulüplerinin Eljif Elmas için yarışta oldukları belirtildi.

Milano devleri Eljıf Elmas’ı istiyor

İspanyol Marca'nın  haberine göre, Milan, Eljif Elmas'ı sezon sonu kadrosuna katmak istiyor. Ancak Milan'ın bu transferi bitirmesi için ezeli rakibi Inter'i de alt etmesi gerekecek.

Napoli ile Milano temsilcileri arasındaki görüşmeler başlangıç düzeyinde. Franck Kessie'nin Barcelona'ya satılması ihtimali nedeniyle Milan, Eljif Elmas transferini tamamlamak isterken, Napoli'ye takas ihtimalini de sunmuş durumda.

Eljif Elmas için 35 milyon euro civarında bir bonservis bedeli konuşulurken Milan'ın Napoli'ye Ante Rebic'i takasta teklif edeceği belirtiliyor. Ancak, Napoli'nin başkanı De Laurentiis'in bu takasa sıcak bakmadığı iddia ediliyor.

İnter yakın takipte

Inter' tarafında ise Nicolo Barella'nın adının Real Madrid ile geçmesi sonrası Eljif Elmas transferi daha da önem kazandı.

Inter'in Antonio Conte döneminde Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı istediği ve Türkiye'deyken 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu yakından takip ettiği biliniyor.

Fenerbahçe’ye satıştan pay düşecek mi?

Eljif Elmas, 2019 yılında 16.2 milyon Euro bonservis bedeli ile Napoli'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin Napoli ile yaptığı anlaşmada sonraki transferden payı bulunuyor. Lâkin bu ücret, üst sınırıyla belirlenen bir yüzdeden hesaplanmıyor.

Fenerbahçe'nin Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline göre, 1.5 milyon Euro bonus alma ihtimali bulunuyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1377579/italyan-devleri-eljif-elmasin-pesinde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.