Bala'da kentsel dönüşüm başlıyor

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, ilçede kentsel dönüşümü hızlandıracak kararın Resmi Gazete'de yayımlandığını, ilk kazmanın vurulacağını açıkladı.
Ankara Masası
|
23 Mart 2022, Çarşamba - 13:02
Bala'da kentsel dönüşüm başlıyor

Ankara'nın Bala ilçesinde kentsel dönüşüm için önemli bir karar alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de ilçedeki riskli alanların kamulaştırıldı. Bu kararın ardından açıklama yapan Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulacağını ifade etti.

Ahmet Buran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli Hemşehrilerim,

İlçemiz Göztepe Mahallesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  ve Belediyemizce yürütülmekte olan Kentsel Dönüşüm projesinde hak sahipleri ile görüşmeler neticesinde riskli alanlarımızın bir an önce sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına Dönüştürülmesi için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile 22 Mart 2022 tarih ve 31787 sayılı Resmi Gazetede acele kamulaştırma kararı alınmıştır. Çok yakında Balamızda Kentsel Dönüşüm için ilk kazma vurulacak, Balamız yeniden doğacak.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, Bakanlık ve Belediye personellerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kentsel Dönüşüm ilçemize hayırlı, uğurlu olsun

http://www.ankaramasasi.com/haber/1379661/balada-kentsel-donusum-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.