Gültekin Uysal’dan Melih Gökçek’e: “Türkiye’nin yüzkarası”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Genel Merkez arazisinin Sanayi Atık Toplama Merkezi ilan edilmesine isyan etti. Melih Gökçek’i “Türkiye’nin yüz karası” olarak niteleyen Uysal “Artık bunları sineye çekecek halimiz yok.” dedi.
Zeliha Demirci
|
23 Mart 2022, Çarşamba - 21:41
Gültekin Uysal’dan Melih Gökçek’e: “Türkiye’nin yüzkarası”

Gültekin Uysal, BBN Türk’te yayınlanan “Politik Adam” programında Fehmi Çalmuk’un konuğu oldu.

Demokrat Parti Genel Merkez binasının yer aldığı arazinin “Sanayi Atık Toplama Merkezi” ilan edilmesi yönündeki karara karşı her yolu denediklerini anlatan Uysal, “Aleni bir şekilde hukuksuzluklara muhatabız. Bunları sayın Erdoğan’a kadar da ilettik.” Şeklinde konuştu.

Bu kararın alındığı dönemde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melih Gökçek için “Türkiye’nin yüzkarası bir kişiliği var.” diyen Uysal, “Bunu ısrarla kayda geçsin diye ifade ediyorum.” ifadesini kullandı.

Gültekin Uysal şunları söyledi:
“Artık bunları sineye çekecek halimiz yok. Bu ahlaksızlıkları yüzlerine vurmak lazım. O açıdan, biz kendimiz muhatap olmuşuz bırakın vatandaşı… 10 yıldır düzeltilmedi. Şimdi ahlaksızlıkta daha bir üst zirveye çıktılar. Sanayi Depolama Alanı ilan ettiler. Yani ahlaksızlıkta nasıl bir zirve yakalanır bilemiyorum. Melih Gökçek sonrası Meclis çoğunluğu iktidar partisinde olduğu için sizin adaletiniz batsın.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1380465/gultekin-uysaldan-melih-gokceke-turkiyenin-yuzkarasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.