Adana’da bir kişi polis memuru eniştesini sokak ortasında vurdu

Adana’da bir kişinin, polis memuru eniştesini silahla vurması an be an görüntülendi. Silahlı saldırıya zanlının iki çocuğu da tanık oldu.
Büşra Bayrak
|
26 Mart 2022, Cumartesi - 09:41
Adana’da bir kişi polis memuru eniştesini sokak ortasında vurdu

Olay, dün saat 13.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Osmaniye’de görevli polis memuru Ramazan Y., kayınbiraderi Ramazan U. ile konuşmak için Adana’ya geldi. Ramazan U. yanına iki çocuğunu da alarak otomobiliyle Alganlar Apartmanın önüne geldi. Ramazan U. otomobilin içinde, eniştesi polis memuru Ramazan Y. de dışarıda bir süre konuştular. 


Daha sonra tartış

ma büyüyünce iki çocuğunu otomobilden uzaklaştıran kayınbirader Ramazan U. çocukları ile vatandaşların gözü önünde polis memuru eniştesini bacağından vurdu. Saldırıdan sonra koşarak yanına gelen çocuklarını da alan zanlı, otomobiline binip olay yerinden ayrıldı. Yaralı polis memurunun yardımına ise çevredeki vatandaşlar koştu. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1386717/adanada-bir-kisi-polis-memuru-enistesini-sokak-ortasinda-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.