Temel Karamollaoğlu: Türkiye böyle bir israfa tanık olmadı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. Karamollaoğlu asgari ücrete zam yapılması gerektiğini söylerken iktidarın yaptığı israfın Türkiye'de hiçbir dönemde görülmediğini ifade etti.
Ankara Masası
|
26 Mart 2022, Cumartesi - 21:39
Temel Karamollaoğlu: Türkiye böyle bir israfa tanık olmadı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara Masası'na konuk oldu. Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu mevcut iktidarın yaptığı israfın Türkiye'de hiçbir dönemde görülmediğini ifade etti.

Karamollaoğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

Asgari ücrete zam yapılmalı, ihtiyaç var. Şimdi biz zaten açlık sınırında belirlenmesine karşıyız. Ama ekonomi bir bütündür. Sadece ücretler ekonominin düze çıkmasını sağlamaz. Siz dar gelirli vatandaşın boğazını sıkıp ''az ye'' diyeceksiniz ama sen bunu başka yerde kullanacaksın. Yolsuzluk almış başını gidiyor. Rüşvetin önünü alamıyorsunuz. İsrafı bu arkadaşlara anlatamıyoruz. Tasarrufun yapılacağı en önemli yer itibar için yapılan harcamaların kısılmasıdır. İtibar böyle kazanılmaz. Bugün devlette çalışan iş yapmayan binlerce insan var. Böyle bir yönetime biz hiç denk gelmedik. Türkiye böyle bir israfa hiç tanık olmadı. Ne 1950'den önce CHP döneminde ne Demokrat Parti döneminde ne de sonrasında...

http://www.ankaramasasi.com/haber/1387993/temel-karamollaoglu-turkiye-boyle-bir-israfa-tanik-olmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.