Kızılcahamam Belediyesi'nin fide desteğine vatandaşlardan yoğun ilgi

Kızılcahamam Belediyesi'nin mart ayında başlatmış olduğu çiftçilere yönelik yüzde 50 hibe ile fide desteğine 457 bin başvuru alındı.
Ankara Masası
|
29 Mart 2022, Salı - 10:03
Kızılcahamam Belediyesi'nin fide desteğine vatandaşlardan yoğun ilgi

Kızılcahamam Belediyesi'nin mart ayında başlatmış olduğu çiftçilere yönelik yüzde 50 hibe ile fide desteğine ilçede yaşayan vatandaşlardan yoğun talep geldi.  1000'e yakın vatandaş 457 bin fide talebinde bulundu.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Süleyman Acar,  "Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından  Bu yıl da 1712 kilometre kare cennet ilçemizde ekilmedik toprak kalmasın istiyor, tarıma ve çiftçimize desteğimizi sürdürüyoruz.

Geçtiğimiz yıl Kızılcahamam Belediyesi tarihinde bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz fide dağıtımına siz değerli vatandaşlarımızın ilgisi ile,  370 bin fideyi halkımıza yüzde 50 hibe ile dağıtmıştık. Ve bu yıl geçtiğimiz haftalarda başvuruları tamamlanan 457 bin fideyi yüzde 50 hibe ile dağıtıyoruz.

Çok kısa süre de dağıtımına başlayacağımız fidelerimiz halkımıza, çiftçilerimize hayırlı olsun. Haydi Kızılcahamam, üretmek senden destek her zaman bizden" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1390312/kizilcahamam-belediyesinin-fide-destegine-vatandaslardan-yogun-ilgi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.