TÜSİAD'da Orhan Turan dönemi

Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği (TÜSİAD) başkanlığına TÜRKOFED Başkanlığını yapana Orhan Turan önerildi. Derneğin genel kurulunda konuşan YİK Başkanı Tuncay Özilhan, tarımda dışa bağımlığın azaltılması, jeopolitik gelişmelerin yanı sınıra hukukun üstünlüğü, çoğulcu ve katılımcı demokrasi ile kuvvetler ayrılığının güçlendirilmesine vurgu yaptı.
Ankara Masası
|
29 Mart 2022, Salı - 12:22
TÜSİAD'da Orhan Turan dönemi

TÜSİAD'ın genel kurulu yapıldı. İlk konuşmayı yapan YİK Başkanı Tunca Özilhan, TÜSİAD'ın başkanlık görevine Yönetim kurulu başkan adayı olarak Başkanlar Konseyi, TÜSİAD üyesi Sayın Orhan Turan’ı önerdiğini söyledi..

Özilhan, "Orhan Bey’i TÜRKONFED’in yönetim kurulu başkanlığı döneminde yakından tanıma fırsatı bulduk. TÜRKONFED Anadolu’daki SİAD’ları ve sektörel dernekleri kucaklayan bir konfederasyon" dedi.

TÜSİAD’ın 1994'den beri SİAD’larla ve sektör dernekleriyle yaptığı işbirliğinin sonucunda Türkiye’deki iş dünyası artık temsil konusunda çok daha güçlü olduğunu belirten Özilihan, Orhan Bey’i TÜRKONFED’in yönetim kurulu başkanlığı döneminde yakından tanıma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1391200/tusiadda-orhan-turan-donemi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.