Kızılcahamam’da ''Umut'' seyirciyle buluştu

Mamak Belediyesi Tiyatro Ekibi, Nuri Pakdil’in “Umut” eserini Kızılcahamam’da seyircilerle buluşturdu.
Ankara Masası
|
30 Mart 2022, Çarşamba - 10:31
Kızılcahamam’da ''Umut'' seyirciyle buluştu

Kültür sanat, sahne gösterilerinin adresi haline gelen Kızılcahamam’da  etkinliklerin  ardı arkası kesilmiyor. 

Nuri Pakdil'in kaleme aldığı ilk tiyatro eseri "Umut" Mamak Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından Kızılcahamam Tiyatro ve toplantı salonunda sahnelendi. "Umut" oyunu insanın kente ve doğaya ters düşüşünü ve kişilere yansıyan soyut taraflarını konu aldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Kızılcahamamlı vatandaşlarla birlikte  izlediği "Umut" oyunu seyircisinden tam not aldı.

Başkan Acar, "Kızılcahamam Belediyesi olarak ilçemizi eğitimin, kültürün, sanatın, ve sporun merkezi haline getirmek adına faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Kızılcahamam Belediyemizin Tiyatro Ekibi ile Kızılcahamam’ımızda artık sosyal bir etkinlik haline gelen Tiyatro gösterilerimiz kapsamında bugün, Mamak Belediyesi Tiyatro Ekibini ilçemizde misafir edip, Umut isimli oyunu hemşerilerimiz ile birlikte izledik Bu vesile ile güzel de bir haber vermek istiyorum.

Büyük bir sevinçle karşılamaya hazırlandığımız Ramazan ayı boyunca, Kızılcahamam Belediyesi Tiyatro Ekibimizin birbirinden güzel oyunları sizlerle buluşacak." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1392833/kizilcahamamda-umut-seyirciyle-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.