'Altın Kütüphane' sayesinde kitaplar artık telefonda

Altındağ Belediyesi, hayata geçirdiği 'Altın Kütüphane' uygulaması sayesinde insanların kitaplara daha kolay ulaşmasını sağlıyor.
Ecem Çetin
|
31 Mart 2022, Perşembe - 18:09
'Altın Kütüphane' sayesinde kitaplar artık telefonda

Altındağ Belediyesi, insanların kitap okuma alışkınlığının daha fazla edinmelerini sağlamak amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. 

Uygulaması sayesinde kullanıcılar, üye oldukları kütüphanede kitap ismine göre ya da yazar ismine göre kitap araması yapabiliyor.  Uygulama ayrıca, kullanıcılara istedikleri kitabı ayırtma ve toplam kitap sayısını görebilme imkanı da tanıyor. 

Uygulamayı telefonuna indiren bir kullanıcı, kütüphaneye gitmeye gerek kalmadan pek çok işlemi çevrimiçi olarak halledebiliyor. Uygulama Appstore ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir. 

Altındağ'ı her bakımdan öne çıkarmak için özel projeler geliştirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Kütüphanelerimiz Altındağlı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Yoğunluğu biraz olsun rahatlatmak için kitap arama, sorgulama, ayırtma gibi bazı işlemleri çevrimiçi platforma taşıdık. Kullanıcıların hem hayatı kolaylaştı ve hem de zaman kazandırdı. Uygulama büyük beğeni topladı" ifadelerine yer verdi. 

Başkan Balcı teknolojiyi yakından takip etmeye ve her alanda teknolojik uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1400231/altin-kutuphane-sayesinde-kitaplar-artik-telefonda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.