Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında tecavüz suçlaması!

Son dönemin popüler isimlerinden şarkıcı Kurtuluş Kuş'un genç bir hayranına tecavüz ettiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Kuş, "Güne üzerime atılan bir iftirayla uyandım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum böyle bir şeyin bizde kesinlikle hiçbir karşılığı hiçbir aslı yoktur." dedi.
Ecem Çetin
|
01 Nisan 2022, Cuma - 17:10
Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında tecavüz suçlaması!

Sevmedim Deme şarkısı ile üne kavuşan şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında konser için gittiği Aydın'da 21 yaşındaki kadın hayranına tecavüz ettiği ileri sürüldü.  

21 yaşındaki B.Ö., genç şarkıcıyla iletişime geçerek daveti üzerine Aydın'daki konsere gitti. İzmir'den Aydın'a giden genç kız, şarkıcının alkollü olmasından yararlanarak kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

"Bakire olduğumu söyleyerek yalvardım"

Kurtuluş Kuş tarafından mağdur edildiği ve hayatının karardığını söyleyen genç kız, "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" dedi.

Tecavüzün ardından Kurtuluş Kuş'un "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlatan genç kız, "Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" şeklinde konuştu.

B.Ö.'nün avukat Fatih Seyfikli, ellerinde her türlü rapor ve ifadelerin bulunduğunu söyleyerek "Kendisine sanatçı diyen Kurtuluş Kuş'un hukuk çerçevesi içinde asla peşini bırakmayacağız. 21 yaşındaki bir genç kızın hayallerini çalmanın bedelini ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Güne üzerime atılan bir iftirayla uyandım

Haberlerin ardından ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabı üzerinden çektiği video ile konuyla ilgili açıklama yaptı

Kuş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: " Güne üzerime atılan bir iftirayla uyandım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum böyle bir şeyin bizde kesinlikle hiçbir karşılığı hiçbir aslı yoktur Allah'a şükürler olsun. Takıntılı hayranlarımla bir süredir bir mücadele içerisindeyiz. Kendilerini gerçekten çok seviyoruz ve çoğu zamanda hoşgörüyle karşılıyoruz. Böyle bir şeyin kesinlikle hiçbir savcılık delili olmadan basına yansıması ve böyle bir haberde ismimin geçmesi beni çok üzdü. En kısa zamanda haklılığım ortaya çıkacaktır. Yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim" 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1403066/sarkici-kurtulus-kus-hakkinda-tecavuz-suclamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.